GTA V Torrent indir - Grand Theft Auto 5 - FULL - Sorunsuz

Grand Theft Auto V Torrent indir


|:GTA.V.IC.rar ( GTA 5 Torrent indir )
|: RELOADED
|: 59 Gb
|:Yok
|:Ripped
|:



 BU OYUN Bİ HARİKA DOSTUM!

Grand Theft Auto serisinin şu ana kadar çıkmış en iyi oyunu. Açık dünya oyunu kategorisinde resmen rakipsiz bir seri GTA serisi. Adamlar sokakta size verilecek reaksiyonlardan tutun da havada vurduğunuz kuşa,sokakta birbirine atlayan köpeklere kadar detaylı yapmış oyunu. Eski GTA oyunlarından farklı olarak 3 karakteri birden yönetme imkanımız var. Üçünün de kendine has yetenekleri,trip ve hareketleri var.

Zengin,çapkın,zeki ve orta yaşlı bir godaman olmak istiyorsanız sizi dostum mikail (michael) ile tanıştırayım. Kendisinin şişmanlıktan geberecek bir oğlu,kaşar bir kızı,kızından daha ötede kaşar bir karısı var. Bunlar yetmiyormuş gibi azılı bir suçlu. Diğer iki karakterlerden biriyle önceden tanışmışlığı var. Oyunun kilit karakteri diyebilirim size,çünkü franklin ile trevor u bu arkadaş tanıştırıyor.

Manyak,duygusuz,ayyaş,şerefsiz,haysiyetsiz,oturaksız,serseri,it,kopuk,adi vs. vs. diye giden sıfat serisinin hepsini kendi karakteri dahilinde barındıran bir karakter oynamak isterseniz buyrooon Trevor karşınızda.Bu adam bizim mikail ile geçmişte başarısız bir soygun gerçekleştirdikten sonra kendini ıssız kumlara atıyor ve sefalet içinde yaşıyor. Karısı çoluğu çocuğu akrabası yok.İşi gücü içmek,sıçmak,öldürmek,çıldırmak,sızmak,içmek,sızmak,öldürmek, bi dakka... başa döndük.

Genç,zeki,çevik,ahlaksız,nigga,kımoon meen,ve karizmatik olan herşey. Delikanlı adam franklin oynar. Aksini iddaa eden gavat mikaildendir diyerekten bu karakteri tanımlamaya başlıyorum.Bu eleman bir zenci,araba hırsızlığı konusunda michigan'da master degree yapmış,oxforddan tam burslu istemişler ama bu ailemin kaldığı şehirde dururum ablamın sıcak çorbasını içer rahatıma bakarım diyerekten winewood'un çorak mahallelerinde kalmış. Kendini geliştirdikten sonra ne gerek var oxforda yea,bölüm aynı bölüm! Demiş ve hayatının içine sıçmış bu arkadaş,mikail ile tanıştıktan sonra GTA 5 başlıyor arkadaşlar. İlk başlarda dostluklarını pekiştirmek için 1-2 saçma görev yapsak da trevor,mikail,franklin bir araya geldiğinde oyunu oynamayın yanında yatın.

DAHA FAZLA SPOİLER VERMİYORUM GTA V TORRENT İNDİRME LİNKLERİ AŞŞAĞIDA.

TAG