Battlefield 1 REPACK indir - TORRENT - Zamunda


Battlefield 1 REPACK indir


|:BF1.REPACK.IC.rar ( Battlefield 1 Repack torrent indir )
|: Repack
|: 22 Gb
|:Yok
|:Ripped
|: SORUNSUZ SÜRÜM REPACKTİR.



BEYLER SAAT GECENİN ÜÇÜ VE ÇOK UYKUM VAR O YÜZDEN HAZIR AÇIKLAMA YAZICAM AŞAĞIYA GOOGLE ÇEVİRİDEN ALDIM. BU SEFERLİK MAZUR GÖRÜN. SORUNSUZ REPACK SÜRÜMÜDÜR. 19 Gb'lık SÜRÜM İLE KARIŞTIRMAYIN. BUNU İNDİRİN,CRACK YAPIN VE BABALAR GİBİ OYNAYIN.

Battlefield 1 anlamıyla ve mecazi yeni bir seviyeye aksiyon oyunları koyarak Birinci Dünya Savaşı ve yenilikçi oyun için eşsiz bir alternatif görünüm tarihini yeniden yazıyor! dinamik tamamen savaş tarafından yutulmuş bir dünyada, arazi ve değişen şartlara ortasında, hiçbir savaş bir önceki benzer olacaktır. pastoral Fransız kırsal, İtalyan Alpleri'nde, Arap çöl kadar Battlefield 1 onun büyüleyici yalnız kampanyada benzersiz çeşitliliği ve duygu sunacak, aynı uçucu çok oyunculu modu on kat kuvveti ile geçerlidir!
Sadece Battlefiled 1 Eğer at tank çatışmayı görebilirsiniz! Oyun yer aldığı alternatif gerçeklik, oyuncular için adrenalin yükleme dozunun adına beklenmedik yeni boyutlara hayal açığa çıkarmak için yazarları sağladı.
Onlar hiç bir oyun görülen en büyük savaşlarından bazı bekliyoruz. Multiplayer kara, hava ve su ile birbirlerine karşı karşıya gelecek 64 oyuncuya kadar destekler. Sen uçaktan bomba dökümü veya en cesur savaşçı konum ve sadece sadece ani sopası ile kaba çivili ile silahlı, ağır silahlı düşmanlara koştu göstermek için onun savaş gemisinin mesafeden imha ekmek? seçim tamamen sizindir!
çevrenin tahrip yatan ve dinamik olarak değişen hava koşulları, her savaşta beklenmedik bir unsuru tanıttı. En iyi bu faktörleri yapan ekip kesinlikle kazanmak için daha iyi bir şans olacaktır!





İndirme Linki #1
-
İndirme Linki #2 
-
İndirme Linki #3
TAG