Tom Clancy's Splinter Cell:Blacklist indir - TORRENT - RELOADED

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

|:TCs.Splinter.Cell.Blacklist.RLD.IC.rar ( Splinter Cell:Blacklist indir )
|: RELOADED
|: 20.7 Gb
|:Yok
|:Ripped
|:



Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist indir! Deluxe Edition, Sam Fisher olacak ve artan Kara Liste tehditlerini durdurmak için tüm önemli silahlar, cihazlar ve donanımlarla birlikte geliyor. İki bonus misyon ve beş bonus takım, zırh yükseltmeleri ve silahlarla saldırıları durdurmaya hazır olacaksınız!
İçerik şunları içerir:
Tek oyunculu ve çok oyunculu kooperatif görevleri: Ölü Deniz Kıyısı ve Billionaire Yatı.
Bonus takım elbise, silah ve teçhizat:
Herhangi bir oyun stili için beş güçlü silah: VSS Keskin Nişancı Silahı, M1014 Silah, 416 Saldırı Tüfeği, F40 Tabancası ve Uyuyan Gaz Cıvatalı Taktik Kavis.
Beş geliştirilmiş dövüş kostümü: Elite Digital Ghillie Suit, Spy Suit ve Spies vs Mercs için Mercenary Suit; Üst Echelon Suit ve 4E Eclipse Ops Suit tek oyuncu hikayesi için.
Beş zırh aksesuarı: Altın Sonar Gözlükler, Amber Sonar Gözlükler, Hayalet Botlar, Zırhalı Çizmeler ve Taktik Eldiven.
Amerika Birleşik Devletleri, dünyanın dörtte ikisinde askeri bir varlık gösteriyor ve bazıları da yeteri kadar kaldı. Kendilerini Mühendisler olarak adlandıran bir grup terörist, ABD çıkarlarına yönelik artan saldırıların ölümcül bir geri sayımı olan Kara Liste terror ultimatum başlattı.
Temel Özellikler:
Kısıtlamalar Olmadan Çalıştırın:
Sam taktik elbisesine geri döndü ve gözlüklerini koydu ve her zamankinden daha öldürücü ve çevik. Kara Listeyi durdurmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışma özgürlüğünü kazandıran Sam, egzotik yerlerden ABD kentlerine kadar uçuyor ve bu yıkıcı tehdidin arkasında kimlerin olduğunu öğrenmek için zamana karşı yarışıyor.
Çalma Stilinizi Sahip Olun:
Splinter Cell Blacklist, serinin gizli kökleri üzerine kurulurken, aksiyon ve macera alanlarını kucaklamak için yeni yön bulmaya çalışıyor. Oyuncular kişisel oyun stillerini tanımlayabilir ve bu seçimler için ödüllendirilebilirler.
Hayalet oyuncular bilinmiyorlar.
Saldırı oyuncuları bir durumla başa çıkmak için içgüdülere ve önden darbeye güvenirler.
Panter oyuncuları ölümcüllüğü en etkili ve sessiz şekilde ararlar.
Ticaret Araçları:
Mühendisleri yeni gadget'ları kullanarak indirin
Yükseltilmiş Snake Cam ve Micro-trirotor Drone gibi. Splinter Cell Blacklist ayrıca Sticky Shocker ve vahşi kavisli Karambit bıçağı gibi hayranlarını geri getiriyor. Gizli hayranlar, Sam'in düşman kaçırma ve taşıma yeteneklerinden faydalanmaktan mutluluk duyacak ve Killing In Motion, oyuncuya tek bir akışkan hareketle birden fazla düşmanı işaretleyip uygulayarak cerrahi hassasiyetle vurma olanağı tanıyor.
Yeni Bir Kademeli Yapı
Sam tamamen yeni bir Echelon birimi inşa ediyor; Ekibi, yolu. Anna "Grim" Grimsdottir teknik operasyon yöneticisi, CIA operatörü Isaac Briggs ek ateş gücü getiriyor ve yerleşik hacker Charlie Cole mürettebatla buluşuyor. 4. Echelon, sınırsız kaynak ve son derece önemli olan, yeniden amaçlanan stealth airliner Paladin'de bulunan, tamamen mobil bir operasyon birimidir.
Tamamen Entegre Deneyimin Keyfini Çıkarın
Sam ve ekibi, Stratejik Görev Arayüzü (SMI) sayesinde gerçek zamanlı olarak terörist saldırıların farkındalar. SMI, hareket halindeyken 4. Echelon'un misyon hedefleri ile ilgili verileri almasını sağlar. SMI ile oyuncular, oyuncuların Sam, takım elbisesi, gözlük, silah, Paladin ve daha pek çok özelleştirme ve yükseltme imkânı veren evrensel oyun ekonomisi sisteminden yararlanabilirler.
Spies vs Mercs ReturnsSpies vs Mercs, asimetrik oyuna yeni bir adım attı. Oyuncular, kendi takımlarına göre kendi Spy'sini veya Merc'ini kapsamlı özelleştirme unsurları ile oluştururken 4'lük ekiplerle karşı karşıya kalacaklar. Orijinal Klasik Spiler vs Mercs deneyimi, hayranları için uzun süredir beklenen bir dönüş yapıyor.
KOOP:
SMI ile, tek kampanya ile COOP arasında çizgiler bulanıklaşıyor ve anlatım Sam ve Briggs ile derinleşiyor. Grim, Briggs, Charlie ve Kobin tarafından atanmış özel görevler vasıtasıyla oyun içi para birimi kazanın ve ek silahların veya aletlerin kilidini açın.






TAG