Metal Gear Solid V: The Phantom Pain İndir - 3DM RePack 12 Gb - Tek Link ve Torrent

Metal Gear Solid V : The Phantom Pain
|: MGSV.Repack.rar (Metal Gear Solid V Repack İndir )
|: Repack
|: 12,23 Gb
|:Yok
|:Ripped
|: REPACK SÜRÜM OLDUĞU İÇİN OYUNUN BOYUTU KÜÇÜKTÜR.HERHANGİ BİR SORUN MEVCUT DEĞİLDİR.Zamunda torrent linki eklendi.12 Gb tek link de 2 alternatif olarak eklendi.


Phantom Pain : Konami Digital Entertainment'den son bölüm, 'METAL GEAR SOLID V Deneyimi' devam ediyor. Onlar açık-dünya görevleri yürütmek için taktik ve özgürlük sunuyor.Phantom Pain oyunculara birinci sınıf oyun deneyimi sağlayacaktır: Fox Engine, MGSV tarafından desteklenmektedir ve üst sınıf  bir oyundur.
METAL GEAR SOLID ekibi, savaş psikolojisi ve kısır döngüden kaynaklanan vahşeti ana tema olarak hırsla işlemeye devam ediyor. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain açık-dünya tasarımı, gerçekçi görsel efektler ve zengin özellikli oyun tasarımı ile yılın en çok beklenen oyunlarından biri, MGSV: Phantom Pain oyununun sinematik hikaye anlatımı oyun sektörüne damga vuracak.Neden derseniz oyuna mükemmel bir akıcılık katmış.Herkesin bu oyunu oynarken ayrı bir taktiği olacak.

Oyunun crack dosyası Skidrow tarafından çıkarıldı.Crack Dosyasını indirmek için tıklayın!

Oyunu açmaya çalıştığınızda çalışmayı durdurdu,siyah ekran,uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası veya oyun içerisinde harita,save vs. problemi ile karşılaşıyorsanız aşağıdaki linkten Metal Gear Solid V The Phantom Pain oyununun update v1.05 dosyalarını indirebilirsiniz.






Torrent İndirme Linki #1

Torrent İndirme Linki #2 

Turbobit Tek Link İndir  (LİNK KIRIK)
Letitbit Tek Link İndir (LİNK KIRIK)


TAG