Battlefield 3 Türkçe Yama indir - %100 TR Yama

Battlefıeld 3 TR Yama

|:BF3.TRYama.rar ( Battlefıeld 3 Tr Yama )
|: OyunCeviri
|:1.52 Mb
|:Yok
|:Ripped

|: Battlefield 3 indir



Yeni bir oyunceviri.com çalışmasıyla karşınızdayız. Battlefield 3 Türkçe Yama ile oyununuz Türkçe olacaktır. Senaryo, Ko-op ve Multiplayer modları Türkçe'ye çevrilmiştir. Umuyoruz oyunceviri.com ekibi olarak sizlere güzel bir yama sunabilmişizdir. Tüm oyunseverlere keyifli oyunlar dileriz. Yamanın güncellemeleri de gelecektir.

Menü ve Görevler % 100Diyaloglar % 100

Bu yama OyunCeviri.com tarafından hazırlanmıştır.

* Yamayı kurduktan sonra Ana Menü'den Seçeneklere girin. Oradan Ses sekmesinde "SESLENDİRME DİLİ" ni "İNGİLİZCE" olarak seçin. Aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.* Türkçe yama, 22 kasım güncellemesine de uyumludur.* Kurulum programı oyunu otomatik olarak bulamazsa manual kurulum seçin ve oyunun kurulduğu dizindeki bf3.exe dosyasını gösterin.* Varsayılan dizin C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3* Versiyon 1.0 oyunun güncellenmemiş hali, Versiyon 1.1 ise oyunun 22 kasım güncellemesinden sonraki çevirileri içermektedir. Elinizdeki sürüme uygun seçimi yapınız.* Versiyon 2.0 üzerinde çalışmalar başlamıştır. Gelecek olan Battlefield 3 resmi güncellemesiyle uyumlu olacaktır.Dil Dosyalarını Açma & KodlamaAhmet ÇELİK (Celikeins)HerdellPaketlemeÖmer Öz ( Admin)Ekip Lideri / Çevirmen / Tester : Okan ŞEN (Venomtrk)Çevirmen : Fatih EŞ (Mr. KiLLerMan)Çevirmen : Emre KILIÇ (EmreKLC)Çevirmen : Onur SAATÇİOĞLU (One Of Them)Çevirmen : Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death)Çevirmen : Ömer YİĞİT (Tejksedo)Çevirmen : Yankı DOĞAN (Repercussion)Çevirmen : Evrim KILIÇ (Rembrando)Çevirmen : Onur GÜLCE (Onurthekiller)Çevirmen : Doğukan TUR (Eastblood)Çevirmen : Erdem YAVUZ (Erdem94)Çevirmen : Ahmet KÖKYAR (Oldwarior)Çevirmen : Yücelen GÜNEŞ (Venomz)Çevirmen : Burak POLAT (Brkplt)Çevirmen : Ramazan COMART (ByCambaz)Çevirmen : Ekin ERASLAN (Estel)Çevirmen : Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze)Çevirmen : Mehmetcan ATEŞ (Mr. Manhattan)Çevirmen : Emre Can KAYADELEN (Novemba)Çevirmen : Nail Tunay ÖKSÜZ (Wolverine)Çevirmen : Burak ÖKSÜZ (Cpt. Price)Çevirmen : Kaan CENGİZ (BioWare)Çevirmen : Dinçer KARA (Dincer825)Çevirmen : Murat CANSIZ (Gizemli Misafir)Çevirmen : Muhammed Emin AYAR (kNgFrHzS)Çevirmen : Necati DURMAZ (Yohiti)Çevirmen : Muratcan AGİÇ (Lie_Coffin)

Bu yamanın çalışması için sisteminizde Battlefield 3 'in yüklü olması gerekmektedir. Yamayı kurmadan önce Battlefield 3 'i kapatmalı ve kapalı olduğundan saatin yanında simgesi olmadığından emin olmalısınız. Kurulumdan sonra Battlefield 3Türkçeleşmez ise Language kısmından Türkçe'yi seçmelisiniz.
Yama yüklenmeden önce bir sponsor uygulamamız yüklenir. Bu uygulama içinden yamayı yüklersiniz. Bu uygulama yamayı indirirken reklam uygulamaları yüklemek ister. Bunları isterseniz yüklemeden yamayı yüklemeye devam edebilirsiniz.




TAG