Fifa 18 indir - PC - Full Türkçe - TORRENT

Fifa 18


|:FIFA.2018.Full.rar ( Fifa 18 torrent indir )
|:STEAMPUNKS
|: 30 Gb
|:Yok
|:Ripped
|: Oyun tamamen turkcedir.



FIFA18'in kalbinde yer alan Frostbite motoru bir kez daha sanal dünyayla gerçek dünya arasındaki sınırları bulanıklaştırıyor. Oyuncular ve ekipler gerçekçi futbol atmosferini doğrudan evinize getirerek hayata geçiriyorlar. Oyuncuları ve hareketlerini sergilemekteki çarpıcı fotoğraftan dolayı, ekranda olup bitenlerle eşi benzeri görülmemiş emosyonel empati seviyeleri bekliyorlar. Oyuncuları sadece bir denetleyicisiyle hareket ettiren, ancak aslında gergin bir oyuna girdiğiniz bir oyuncu olduğunuzu hissetmek, daha gerçekçi değildi!

Frostbite motoru, efsanevi futbol serisini oynamak ve oynamak için tamamen değişecek. Yenilikçi çekim teknolojisi sayesinde gerçekçi ve pürüzsüz hareketler. Futbol oyununun rekreasyonunda orijinallik elde etmek için animasyon kareye göre vurulur. Top ve takımın doğruluğu özellikle önemlidir.

En sevdiğiniz oyuncuyu altı farklı elemandan eşsiz ve gerçekçi yapacaksınız. İlk kez, çevre, oyuncunun fiziksel ayrıntıları ve becerileri, bir oyuncunun ne kadar iyi olacağının belirleyici unsurlarıdır.

Kazıma tekniği yeniden tasarlandı, böylece karşı oyuncuya karşı her zaman farklı bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Topu atlayın, çevirin ve sonunda niyetli bir şekilde saldırın. Sahip olduğunuz yere bakılmaksızın, top ve rakip hareketlerinize uygun olacak.

Takım oyunu geliştirildi, yapay zeka yeni bir seviyeye getirildi, bu da oyuncuları arazide açılmalarına, doğru durumu almalarına ve kendi stillerine sahip olmalarına neden olacak.

Dinamik meteorolojik koşullar - güneş yükselir, ayarlanır, bazı günler diğerlerinden daha karanlıktır ve bazen yağmur yağar. Seyirciler hem alanın başarıları hem de başarısızlıkları için şiddetle tepkiler verecekler.

Siz de Fifa 18 gibi oyunlari torrentle indirmek istiyorsaniz oyun indir sitemizden sasmayin ;)

YOLCULUK:

"Hepsi onun için yaptığınız kararlara bağlı.

"Görünüşünüzü fazlasıyla değiştirebilirsiniz.

- Yerel çok oyunculu mod.

- Tanışacağınız yeni oyun karakterleri. Her birinin anlatacakları hikayesi var.

Minimum Sistem Gereksinimleri:


OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit

CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz

RAM: 8GB

Hard Drive Space Required: 50.0 GB

Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260

DirectX: 11.0

Onerilen Sistem Gereksinimleri:


OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit

CPU: Intel i5-3550K @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz

RAM: 8GB

Hard Drive Space Required: 50.0 GB

Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270

DirectX: 11.0







İndirme Linki #1
-
İndirme Linki #2 
-
İndirme Linki #3



fifa 18 indir,fifa 18 crack,fifa 18 repack,fifa 18 steampunks,fifa 18 torrent indir,zamunda,hizli torrent,oyun indir,torrent oyun indir
TAG